Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-08@22:44:20 GMT

/ در سینما و تئاتر چه خبر است؟/

تاریخ انتشار: ۷ شهریور ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۵۶۲۸۶۳

محمدرضا اصلانی از جشنواره بیطار حکم گرفت،دو اجرایی شدن «شیرهای خان بابا سلطنه«، ساخت مستندی درباره پوستر فیلم،اکسیدان همچنان می‌فروشد و... از جمله خبرهای سینما و تئاتر است.

طی حکمی از سوی ناصر باکیده دبیر نخستین جشنواره فیلم و عکس بیطار، محمدرضا اصلانی از فیلمسازان و پژوهشگران سینمایی به سمت رئیس هیات انتخاب و داوری بخش فیلم نخستین جشنواره تخصصی بیطار منصوب شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، سازمان دامپزشکی کشور، با همکاری سازمان سینمایی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، سازمان صدا و سیما و سازمان سینمایی حوزه هنری به منظور تشویق و ترغیب هنرمندان ایران اسلامی، پرداختن به نقش آن در زندگی فردی و اجتماعی، فرهنگ‌سازی مصرف بهینه، ارتقای سطح بینش و نگرش جامعه نسبت به ارزش مادی و معنوی و دستیابی به آثار فاخر تصویری در این زمینه برگزاری جشنواره فیلم و عکس بیطار را طراحی و برنامه‌ریزی کرده است. نخستین جشنواره فیلم و عکس «بیطار» 14 تا 17 مهر به دبیری ناصر باکیده در تهران و همزمان در چند استان کشور برگزار می‌شود.

"شیرهای خان بابا سلطنه" دو اجرایی شد

"شیرهای خان بابا سلطنه" جدیدترین اثر افشین هاشمی به دلیل استقبال فوق‌العاده مخاطبان دو اجرایی شد.

این نمایش به دلیل استقبال فوق‌العاده مخاطبین روز جمعه در دو نوبت 18 و 20:30 به صحنه می‌رود. گفتنی است که گلاب آدینه برای اولین بار در این نمایش، نقش سیاه را ایفا می‌کند.

نمایش کمدی، موزیکال "شیرهای خان بابا سلطنه" با نقش‌آفرینیگلاب آدینه، محمدرضا مالکی، شهرام مسعودی، علیرضا ناصحی، وحید نفر، محمدرضا آزادفرد، افشین هاشمی، مسیح کاظمی، فاطمه حیدری‌فر، الناز سلیمانی، احسان بیات‌فر، مانیا علیجانی، صبا گرگین‌پور، محمد دائی‌چین، مهدی پناهی، مبین دودانگی، معین طاهری‌طاری، صابر گل‌محمدی و مونا فرجادهمه روزه به جز شنبه‌ها در پردیس تئاتر شهرزاد واقع در خیابان حافظ، خیابان نوفل‌لوشاتو نرسیده خیابان رازی شماره 74 به صحنه می‌رود.

علاقه‌مندان می‌توانند برای تهیه بلیت به سایت تیوال و یا گیشه پردیس شهرزاد مراجعه کنند.

حبیب الله دانش نمایش « چند درجه سوءتفاهم در مقیاس اتللو» را به روی صحنه می‌برد

حبیب الله دانش « چند درجه سوءتفاهم در مقیاس اتللو » به نویسندگی «:محسن رهنما»را از 13 شهریور ماه، در مکتب تهران روی صحنه می‌برد.

چند درجه سوءتفاهم در مقیاس اتللو، داستان بازیگر نقش اتللوست که خودش را در صحنه کشته، فرصتی یافته تا علت مرگ خود را که بموازات داستان اتللوی شکسپیر است، برای مخاطبین بیان ‌کند.

محمدرضا ترابی در نمایش « چند درجه سوءتفاهم در مقیاس اتللو» ایفای نقش خواهد کرد.

فریبرز واحدی(دستیارکارگردان)، حسن فضلی (مدیر صحنه)، نگار محمدزاده(عکاس و فضای مجازی)، الهه حاجی زاده ( مشاور رسانه ایی)دیگر عوامل این نمایش هستند.

نمایش چند درجه سوءتفاهم در مقیاس اتللو از13 شهریور ماه هرروز به غیر از شنبه‌ها ساعت 20 در سالن مکتب تهران روی صحنه می‌رود علاقمندان جهت دیدن این نمایش می توانند به سایت فروش www. Tik8.com مراجعه نمایند.

بازگشت " طپانچه خانم " به نویسندگی محمد امیر یاراحمدی و کارگردانی شهاب الدین حسین پور

این نمایش از ٢٨ شهریور ماه با تغییر ٥٠ درصدی نسبت به اجرای جشنواره و اجرای عمومی که از جمله تغییر در بازیگر و دکور نمایشی خواهد بود ؛ به روی صحنه خواهد رفت.

" طپانچه خانم " نمایش برگزیده ی سی و پنجمین جشنواره بینالمللی تئاتر فجر ، برگزیده‌ی بهترین کارگردانی، بهترین بازیگران زن، بهترین طراحی لباس و همچنین کاندیدای بهترین نمایشنامه، بهترین موسیقی، بهترین طراحی صحنه، بهترین طراحی گریم به نویسندگی محمد امیر یاراحمدی و کارگردانی شهاب الدین حسین پور از ٢٨شهریور در تماشاخانه پالیز به روی صحنه میرود.

خورشید «سینماحقیقت» می‌درخشد!

حبیب نریمانی با فیلم «امشب خورشید می‌درخشد» که مستندی درباره‌ی پوستر فیلم و ارتباط آن با اقتصاد سینما است، متقاضی حضور در یازدهمین جشنواره سینماحقیقت شد.

محور این فیلم، یک عمر فعالیت هنری استاد «محمدعلی حدت» نقاش و طراح پوستر نامی ایران است و همزمان با «سعید بطالی» گرافیست قدیمی کشور هم گفتگو شده است.

به گفته نریمانی، بخش دیگری از مستند «امشب خورشید می‌درخشد» به دیدگاه تهیه‌کنندگان قدیمی سینمای ایران نظیر محمد متوسلانی، احمد قدکچیان، رضا بانکی، عبدالله علیخانی و... از منظر ارتباط طراحی پوستر فیلم با اقتصاد سینما اختصاص یافته است.

این فیلم برای اولین نمایش عمومی، تحویل دبیرخانه یازدهمین دوره جشنواره سینماحقیقت شده است.

عوامل تولید مستند «امشب خورشید می‌درخشد» عبارتند از: پژوهشگر، نویسنده، کارگردان و تهیه‌کننده: حبیب نریمانی، تصویربرداران: امیر امانزاده و حبیب نریمانی، صدابردار: ساقی محمدرضایی، تدوینگر: رضا ثمرقندی، گوینده: محمدعلی حدت

حبیب نریمانی متولد سال 1359 در اصفهان و دانش‌آموخته‌ی کارگردانی سینما است. در کارنامه فیلمسازی وی مجموعه مستند شوک (شبکه سه سیما)، مجموعه مستند زنگار (شبکه یک سیما)، مجموعه مستند پردیس پارسی (شبکه یک سیما) و مستندهای مصائب هراس‌انگیز زنی به نام لیلا، مردی که نمی‌خواست هیولا باشد، فرصتی برای نفس کشیدن (شبکه پرس‌تی‌وی) به چشم می‌خورد.

یازدهمین دوره جشنواره بین‌المللی فیلم مستند ایران «سینماحقیقت» طی روزهای 19 تا 26 آذرماه 1396 در شهر تهران برگزار خواهد شد.

«آدم خانگی» در لیست 15 فیلم انیمیشن برتر جشنواره «کانتربری» قرار گرفت

فیلم انیمیشن «آدم خانگی» از تولیدات مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی به کارگردانی «مرضیه ابرار پایدار» در لیست 15 فیلم کوتاه انیمیشن برتر جشنواره کانتربری Canterbury انگلیس قرار گرفت.

دهمین دوره جشنواره بین‌المللی «کانتربری» Canterbury طی روزهای 7 تا 8 مهرماه 96 در انگلستان برگزار می‌شود و انیمیشن «آدم خانگی» که به لیست 15 فیلم کوتاه انیمیشن برتر این جشنواره راه یافته، روز 8 مهرماه به نمایش عمومی درآمده و توسط هیات داوران برای کسب عنوان بهترین فیلم انیمیشن جشنواره داوری می‌شود.

در جشنواره «کانتربری» که یکی از مهمترین رویدادهای سینمایی جنوب انگلیس است، فیلم‌های منتخب قبل از نمایش برای دریافت جایزه کاندید می‌شوند. «آدم خانگی» هم نامزد بهترین فیلم در بخش انیمیشن کوتاه این جشنواره شده است.

گفتنی است: «آدم خانگی» داستان یک مرد فروشنده حیوانات است که در مغازه‌اش به خواب رفته و خود را گرفتار در قفس حیوانات و کابوسی ترسناک می‌بیند. او در پی نجات از حیوانات می‌گریزد، ولی هربار به مانعی برخورد می‌کند...

این فیلم انیمیشن اوایل ماه مرداد در جشنواره بین‌المللی کارتون و انیمیشن سئول SICAF به نمایش درآمد و بزودی در بخش مسابقه جشنواره فیلم‌های بسیار کوتاه «سئول» کره‌جنوبی که طی روزهای 20 تا 26 شهریورماه برگزار می‌شود هم روی پرده می‌رود. «آدم خانگی» نامزد دریافت جایزه از دهمین جشنواره جهانی فیلم محیط زیستی «کوالالامپور» مالزی نیز شده است. این جشنواره در روزهای ۲۳ تا ۲۹ اکتبر 2017 برگزار می‌شود.

اکسیدان همچنان در صدر فروش و جذب مخاطب

فیلم سینمایی«اکسیدان»به کارگردانی حامد محمدی در هفته دهم اکرانش از مرز یک میلیون نَفَر مخاطب عبور کرده و به فروش ٩میلیارد تومان رسیده است،این فیلم سینمایی با تحریم حوزه هنری و در اختیار نداشتن ٩٠سالن سینما همچنان با استقبال مخاطبانش رو به رو است و اکران این فیلم در تهران و شهرستان ها ادامه دارد.

جواد عزتی،امیر جعفری،شبنم مقدمی،شقایق دهقانی،رضا بهبودی ،لیندا کیانی،علی استادی ترکیب بازیگران اصلی این فیلم سینمایی را تشکیل میدهند.

عوامل این فیلم سینمایی عبارتند از:نویسنده و کارگردان:حامد محمدی،مدیر فیلمبرداری:فرشاد محمدی،صدابردار:سعید بجنوردی،دستیار اول کارگردان و برنامه ریز:علی صابری،طراح چهره پردازی:ایمان امیدواری،مدیر تولید:مجید کریمی،طراح صحنه و لباس:کامیاب امین عشایری،منشی صحنه:فاطمه سادات سیدی،جلوه های ویژه بصری:بهنام خاکسار،صداگذار:بهمن اردلان،موسیقی: امیر توسلی ،مدیر تدارکات:احمد عطایی،عکاس:مهدی دلخواسته،تبلیغات فضای مجازی:آریان امیرخان،مشاور رسانهای:بهناز شیربانی،تهیهکننده:منوچهر محمدی.رسانه فیلمسازان پخش این فیلم سینمایی را بر عهده دارد.

لندن میزبان «میراث» کودتای امریکایی 28 مرداد شد

مستند «میراث»از آثار برگزیده بخش بین‌الملل جشنواره مردمی فیلم عمار که به بررسی کودتای امریکایی 28 مرداد، شنبه این هفته 26 آگوست در کانون توحید شهر لندن به نمایش درآمد.

مستند «میراث»از آثار برگزیده بخش بین‌الملل جشنواره مردمی فیلم عمار که به بررسی کودتای امریکایی 28 مرداد، شنبه این هفته 26 آگوست در کانون توحید شهر لندن به نمایش درآمد.
«میراث» به کارگردانی کامبیز امیرخسروی، فیلمساز ایرانی‌الاصل امریکایی، روایتی است از حقایق و ناگفته‌هایی درباره کودتای۲۸ مرداد ۱۳۳۲ که سازمان جاسوسی آمریکا(سیا) به عنوان عامل اصلی کودتا، در این سال‌ها آن‌ها را تحریف کرده و روایت خود را گفته است.
کارگردان این اثر که خود ساکن آمریکاست و هدف از ساخت این اثر را آشنایی مردم این کشور با اقدامات کاخ سفید در ایران می‌داند. اثر این فیلمساز که از سانسور فیلمش در جشنواره‌هایمختلف امریکایی، گلایه‌مند است در قالب اکران‌های مردمیبخش بین‌الملل جشنواره عمار، در حالا نمایش است.

«شب تولد» و «روتوش» در جشنواره فیلم کوتاه میامی

دو فیلم کوتاه «شب تولد» و «روتوش» در شانزدهمین جشنواره فیلم کوتاه میامی رقابت می‌کنند.

فیلم کوتاه «شب تولد» به کارگردانی امید شمس در نخستین حضور بین‌المللی خود در کنار «روتوش» به کارگردانی کاوه مظاهری به نمایندگی از ایران با فیلم‌های کوتاهی از سراسر جهان رقابت خواهد کرد.

جشنواره فیلم کوتاه میامی با به نمایش گذاشتن فیلم‌های کوتاه زیر بیست دقیقه، فیلم‌های کوتاه برتر سینمای جهان را به عنوان یک مدیوم و گونه هنری مستقل به رقابت می‌گزارد.

شانزدهمین دوره این جشنواره از تاریخ 6 تا 11 نومبر در شهر میامی آمریکا برگزار خواهد شد.

نمایش «برج‌های خاموش» نوشته و کارگردانی زهرا شایان فر پس از وقفه‌ای کوتاه به تالار محراب بازمی‌گردد

نمایش «برج‌های خاموش» با نویسندگی و کارگردانی زهرا شایان فر که چهارشنبه؛ هشتم شهریورماه درقالب اجرای ویژه خبرنگاران و عکاسان به دور نخست اجرای خود سالن اصلی مجموعه تئاتر محراب پایان می‌دهد، پس از برگزاری هجدهمین جشنواره بین‌المللی تئاتر آیینی‌سنتی دور دوم اجراهای خود را آغاز می‌کند.

نمایش «برج‌های خاموش» از یک‌شنبه 22 مردادماه دور نخست اجراهای خود را در سالن اصلی تالار محراب آغاز کرده است و هرروز به‌غیراز شنبه‌ها ساعت 19:30 اجرا می‌شود.

گروه بازیگران «برج‌های خاموش» به‌ترتیب سن عبارات‌اند از شهرام نیک‌کار، منیر چراغی، فرهاد شکرالله‌زاده، فریبا بگلو، علیرضا رحیم‌دل، سهند آدم‌عارف، سمیرا صارمی، سیاوش قلعه‌وردی، امیر شیخ‌زاده، فائزه بهرامی، علی کاظم‌ لو و خورشید شایان فر

دیگر عوامل «برج‌های خاموش» که جدیدترین اثر گروه تئاتر «صلح» است عبارت‌اند از:

طراح صحنه و مشاور کارگردان: علی شایان فر، دستیار کارگردان: حبیبه عبدالهی‌ مشکنلو، منشی و مدیر صحنه: فاطمه رستمی، طراح گریم: سعیده آجربندیان، مجریان گریم: فاطمه حسین‌خانی و محمد کاظمی، دستیار گریم: لیلا مهدی پور، طراح پوستر و بروشور و ساخت تیزر: بهرام شادان فر، طراح نور: اکبر شجاعی، انتخاب موسیقی: محمد شیرازی، افکت و میکس: استودیو زابتیک، طراح لباس و عروسک: زهرا شایان فر، ساخت عروسک، دکور و آکساسوار: ابوذر شایان فر، عکاس: محبوبه فرج‌الهی، روابط عمومی: مینا صفار

سیندرلای جنوبی می‌آید

نماایش «سیندرلای جهانی» به نویسندگی علیرضاحنیفی و کارگردانیسوگل نواب صفوی از 10 شهریور لغایت 30 شهریورساعت 18 در مجتمع اموزشی شهید حیدری به روی صحنه می رود.

عسل شکری،شیما عسگری،معصومه عالمی،نیوشا قنبری،مریم فرداد،لیلا فرداد،پرستوبوبانیان،ملیکا بیات،مژگان اخلاقی،رویا حاجی زاده،پریا جعفرمحمدی،نگارچگینی،ماریااورکی،حسین بهزادفردر این نمایش به ایفای نقش می پردازند.

از دیگر عوامل این نمایش می توان به مشاور کارگردان:علیرضا حنیفی، مشاورهنری:مهدی کمیلی، تهیه کننده:نگار چگینی، دستیار کارگردان:عاطفه چطروز، برنامه ریز و هماهنگی:ایوب(عماد) ابوالفتحی، منشی صحنه:نگین علیدوستی، طراح و مجری گریم:بهاربرازمند، طراح صحنه:آرمان غیبی، مجری دکور:فرزاد فرهادی، طراح نور و صدا:آرمان غیبی، مدیر فیلمبرداری:رضا رهبری فر،عکاس: ریحانه وفایی ومحمد(مانی)حق جوبه عنوان مشاوررسانهاشاره کرد.

اکران مردمی فیلم سینمایی «ماه در جنگل» با حضور عوامل فیلم برگزار می‌شود

اکران مردمی فیلم سینمایی «ماه در جنگل» با حضور عوامل فیلم برگزار می‌شود.

فیلم سینمایی «ماه در جنگل» ساخته سیامک شایقی که به تازگی نمایش عمومی آن در سینماهای کشور آغاز شده است، قرار است مراسم اکران مردمی آن، روز چهارشنبه هشتم شهریور ماه،‌ ساعت 20 در سینما آزادی تهران برگزار شود. در این مراسم، سیامک شایقی کارگردان «ماه در جنگل»،‌ آزیتا حاجیان و کیانوش گرامی بازیگران فیلم، گوهر خیراندیش،‌ مسعود کرامتی و ... حضور خواهند داشت.

«ماه در جنگل» نگاهی به داستان قدیمی و همیشگی نابودی طبیعت توسط زمینخواران و اشرار.

قهرمان جوان این فیلم مسیری را طی می‌کند که به تدریج در برزخ مابین عشق و وظیفه (تعهد به پدر وسرزمین مادری، و حفظ جان و امیال عاطفی) گرفتار می‌شود.

بازیگران و عوامل فیلم عبارتند از: لادن مستوفی، آزیتا حاجیان، فربد فرهنگ، کیوان زند، مهسا طهماسبی، رزگار خاطری، آرمان سلطانزاده، علی عظیمی، مهتاج نجومی و کیانوش گرامی.

نخستین دوره آموزش بازاریابی و پخش در حوزه بین‏‌الملل برگزار می‌شود

نخستین دوره آموزش بازاریابی و پخش در حوزه بین‌الملل با همکاری مدرسه ملی سینما و موسسه رسانه‌های تصویری برگزار خواهد شد.

این دوره به منظور حضور هدفمند و موفق سینمای ایران در بازارهای بین‌المللی و ورود به جریانات جهانی، آشنایی با زبان روایت بین‌المللی سینما و شناسایی ظرفیت‌های موجود در جوانان علاقمند به حضور در فعالیت‌های بین‌المللی سینما انجام می‌گیرد.

مدرسین این کارگاه ترکیبی از مدرسین خارجی و داخلی خواهند بود و هنرجویان نیز طی فراخوانی که جزئیات آن متعاقباً منتشر می‌شود، گزینش و پس از مصاحبه حضوری، انتخاب خواهند شد.

سابقه فعالیت در سینما، داشتن مدرک کارشناسی و تسلط به زبان انگلیسی از شرایط پذیرش داوطلبان خواهد بود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۵۶۲۸۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روایت سمیرا حسن‌پور  از پشت صحنه سریال اسکار | آقای مدیری آدم را بد عادت می‌کند

آفتاب‌‌نیوز :

سیمرا حسن پور البته پیش از این هم در سریال‌های شبکه نمایش خانگی مثل جیران حسن فتحی و رئالیتی‌شوی شب‌های مافیا حضور داشته است. حالا هم در حال بازی در سریال گردن‌زنی به کارگردانی سامان سالور، همسرش، است که تصویربرداری‌اش احتمالا تا مرداد ماه به طول می‌انجامد. با او در باره حضور در شبکه نمایش خانگی و سریال جدیدش صحبت کردیم:

در چند سال گذشته چندین همکاری با شبکه نمایش خانگی داشته‌اید. از تجربه این سریال‌ها بگویید. چه تفاوت‌هایی با تلویزیون وجود دارد؟

حتما تفاوت دارد. ممیزی‌های کمتری هست و دستمان برای طرح مسائل مختلف بازتر است. من سر سریال جیران بودم و دو تا هم رئالیتی شو داشتم.

با توجه به این بازخورد‌ها فکر می‌کنید مخاطبان تلویزیون بیشتر است یا شبکه نمایش خانگی؟

تلویزیون پیش از این بیننده‌های بیشتری داشت. رسانه‌ای است که رایگان در اختیار همه است و همه می‌توانند ببینند. به همین دلیل هم پیش از این بینندگان بیشتری داشت. اما مدتی است تعداد تماشاگرانش کمتر شده است. امیدوارم به روال سابق برگردد و باز هم همان تعداد بیننده را داشته باشد. برای این که جایگاه دیگری دارد. شما نمی‌توانید مثلا سریال پایتخت را با هیچ سریال دیگری مقایسه کنید. چه اشکالی داشت که تلویزیون اینقدر پربیننده بود؟ شبکه نمایش خانگی یک مقدار مخاطبان خاص‌تری دارد که قشر متوسط رو به بالا هستند.

احتمالا یکی از دلایلش همان مبلغ اشتراکی است که باید پرداخت کنند.

دقیقا. تصور من همین است. کسانی که در شهرستان‌های کوچک هستند یا از نظر مالی ضعیفند، به این پلتفرم‌ها دسترسی ندارند. با این وجود بینندگان خودش را دارد که تعدادشان کم هم نیست.

اصولا رسانه برایتان مهم است؟ یعنی برایتان فرق می‌کند که در تئاتر باشید یا سینما یا تلویزیون؟

من از اول هم عاشق پرده نقره‌ای سینما بودم.

علی‌رغم این که کارتان را با تئاتر شروع کردید.

بله. من خیلی اتفاقی با تئاتر شروع کردم. من از اول سینما را دوست داشتم، ولی در دانشگاه تئاتر خواندم. برای نمایش مصائب استاد نوید ماکان کار آقای بیضایی برای ایشان تست دادم و پذیرفته شدم و کار کردم. ولی بعد سمت تصویر رفتم. تئاتر هم البته بسیار جذاب است، ولی من سینما را ترجیح می‌دهم.

از برنامه اسکار صحبت کنیم. چطور تجربه‌ای بود؟

من اصولا در این برنامه‌ها شرکت نمی‌کنم. ولی چون این کار آقای مدیری بود، رفتم. تجربه جذابی بود و ژ ژ صحنه‌هایش در شبکه‌های اجتماعی پربازدید شد. سر صحنه هم خیلی خندیدیم و خوش گذشت. مدت‌ها بود انقدر نخندیده بودم. نعیمه نظام دوست واقعا دوست داشتنی است و باعث شد بخندیم. اصلا فضای خوبی سر تصویربرداری وجود داشت. خود آقای مدیری و بقیه کسانی با آن‌ها هم گروه بودم مثل بهنام تشکر و محمدرضا هدایتی هم بسیار عالی بودند. نظرم نسبت به این برنامه‌ها اصلا عوض شد.

این دومین همکاری شما با مهران مدیری است و پیش از این ساعت ۶ عصر را با او کار کرده بودید. کار با او چطور است؟

آقای مدیری آدم را بدعادت می‌کند. انقدر کار با او جذاب است که دیگر نمی‌خواهید بعد از آن سر کار دیگری بروید. چون شرایط کار خیلی انسانی و درست است.

این شرایط درست که می‌گویید، چیست؟

از نظر زمان کار خیلی خوب است به عوامل اهمیت می‌دهد. یعنی زمان‌بندی طوری نیست که از ۵ صبح سر کار باشی تا آخر شب. این باعث می‌شود بازیگر و همینطور بقیه گروه آرامش داشته باشند. این مسئله سر کار‌های دیگر وجود ندارد. مقدار زمانی که در روز کار می‌کنند خیلی زیاد است و ساعت‌های آفیش‌ها هم بد است. ولی سر کار آقای مدیری همه چیز خیلی فکرشده است و جو آرام است. کسی سر کسی داد نمی‌زند و فضای بسیار آرامی وجود دارد. خودش هم انسان محترمی است و همه چیز سر کار خوب است. امیدوارم دوباره قسمت باشد با او کار کنم.

شما فیلم «تابستان همان سال» را هم در جشنواره سال گذشته داشتید که محمود کلاری کارگردانش بود.

به نظرم آقای کلاری یک فیلم ماندگار ساخته است. واقعا برای من تجربه درخشانی بود. در این قاب‌ها و تصاویر کیف کردم. هر لحظه‌اش برای من خوشایند بود که می‌توانم با این قاب‌ها در تصویر بمانم. نمی‌توانم بگویم چقدر برای من رویایی بود. تمام لحظه‌ها انگار نقاشی می‌شد. فضای کار در دهه‌های سی و چهل می‌گذشت و من خیلی این زمان را دوست دارم. از گلدان‌های حیاط گرفته تا دیوار‌ها و غذایی که می‌خوردیم برای من جذاب بود. خوشحالم که توانستم این فضا را از طریق این فیلم تجربه کنم. اصلا علاقه من به سینما و بازیگری به همین دلیل است که می‌توانم زندگی‌هایی را تجربه کنم که در واقعیت نمی‌شود.

از امکان تجربه زندگی‌های مختلف در سینما گفتید. جایی هم گفته اید وقتی می‌خواهم نقشی را بازی کنم سعی می‌کنم با او زندگی کنم و او را وارد زندگی واقعی ام می‌کنم.

بله. تا جایی که می‌توانم این کار را می‌کنم. مثلا در سه کام حبس که نقش یک پرستار را داشتم، واقعا ده روز در بیمارستان کنار پرستار‌ها ایستادم و از آن‌ها یک چیز‌هایی یاد گرفتم. سر فیلم تمشک هم سعی کردم زیست آن شخصیت را تجربه کنم. مثل او چادر سرم می‌کردم و بیرون می‌رفتم. وسایل ارتباط جمعی مثل موبایل و لب تاپ را کنار گذاشتم و خواستم تنهایی را تجربه کنم؛ و این‌ها باعث شد افسرده شوید.

بله. من قبل از فیلم تمشک اصلا نمی‌دانستم افسردگی چیست. آدم شاد و سرحالی بودم و بازی کردن در این نقش واقعا برایم سخت بود. الان برایم خیلی راحت شده، چون دنیای امروز به این سمت رفته است.

بازی در تمشک و افسردگی که سراغتان آمد باعث شد ۶ کیلو وزن کم کنید. درست است؟

بله. سر آن کار ۶ کیلو کم کردم، سر کار آقای کلاری هم ۱۳ کیلو کم کردم. چون آقای کلاری می‌گفت یک این شخصیت نحیف‌تر و لاغرتر از تو است. مسئله دیگری که وجود دارد این است که به جز این که زیست شخصیتی را که می‌خواهم بازی کنم، از نزدیک تجربه می‌کنم. اگر شخصیت هم مربوط به گذشته باشد، در باره آن زمان مطالعه می‌کنم. سر کار تابستان همان سال، من تعداد زیادی کتاب قجری خواندم. می‌خواستم از کنار هم قرار دادن آن‌ها به این درک برسم که یک زن در آن زمان چطور زندگی می‌کند. چون معتقدم آن حس را باید درون خودم پیدا کنم.

از کار با همسرتان سامان سالور بگویید. این نسبت ناخودآگاه روی کارتان تأثیر دارد؟

من و سامان طرز تفکرمان خیلی به هم شبیه است. هر دو در کار به هم آزادی می‌دهیم. اگر من برای نقشی مناسب باشم، نقش را به من می‌دهد، اگر نه هیچ اصراری نیست و او هم این کار را نمی‌کند. من سر کار‌های دیگر هستم و او هم می‌تواند بازیگران دیگری را دعوت کند. ولی اگر جایی بفهمد نقش به درد من می‌خورد و من می‌توانم چیزی به آن نقش اضافه کنم، حتما از من استفاده می‌کند. خودش همیشه می‌گوید وقتی بازیگری در کنارم است که برای کار تلاش می‌کند و بازیگر خوبی هست چرا از او استفاده نکنم؟ این را دارم نقل به مضمون می‌گویم، نمی‌خواهم از خودم تعریف کنم. می‌گوید من از بازیگری که ایده دارد و با عشق و علاقه تلاش می‌کند تا به نقش برسد، چرا استفاده نکنم. سامان هم در بازیگری من بسیار موثر بود. اولین کار من در سینما با او بود؛ که برای آن جایزه هم گرفتید.

بله هم جایزه جهانی گرفتم و هم در فجر کاندید شدم. برای فیلم سه کام حبس هم جایزه گرفتم. سامان اصولا من را در کار فقط به عنوان بازیگر می‌بیند. اینطور نیست که حواسش به من بیشتر از بقیه باشد. یعنی ممکن است کاملا یک سکانس من را از فیلم بیرون بیاورد. در این موارد خیلی حرفه‌ای کار می‌کند.

الان هم که سر سریال با او هستید.

بله. سریال گردن زنی که خیلی داستان عجیب و غریب و معمایی دارد با حرکت‌های فروان. به نظرم کارگردانی این کار خیلی سخت است، ولی سامان از پس آن برآمده است. من که خیلی از بودن در این سریال خوشحالم. برای اولین باز نقشی دارم که کمی‌شبیه خودم است.

منبع: همشهری آنلاین

دیگر خبرها

  • سهم سازمان سینمایی از نمایشگاه کتاب
  • سهم انجمن سینمای جوانان ایران و سازمان سینمایی از نمایشگاه کتاب
  • روایت سمیرا حسن‌پور  از پشت صحنه سریال اسکار | آقای مدیری آدم را بد عادت می‌کند
  • جزئیاتی جالب درباره دنیای پرزرق و برق و باشکوه بازیگری بهرام افشاری
  • قصه شهرت و پایانش رنگ کهنگی نمی‌گیرد/ ترس‌ و تردیدهای یک ستاره
  • قصه شهرت و پایانش رنگ کهنه‌گی نمی‌گیرد/ ترس‌ و تردیدهای یک ستاره
  • انصاف را در اظهار نظر رعایت کنیم/ رونق تولید و نمایش فیلم‌ها موجب کاهش بیکاری سینماگران شده است
  • جشنواره دریای سرخ به فیلم ایرانی جایزه داد
  • علیرضا کوشک‌جلالی به تماشاخانه ایران‌شهر می‌آید
  • کوشک جلالی با «آرت» به تماشاخانه ایرانشهر می‌آید