Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- انتخاب سینمای رسانه جشنواره فیلم فجر همواره در ادوار گذشته مورد بحث و نظر بسیاری از منتقدین، خبرنگاران و اهالی رسانه بوده است، شاید یکی از مهمترین دلایل بحث و نظر در قبال این موضوع اهمیت ویژه‌ای بوده که این جشنواره برای اهالی رسانه داشته است. تاریخ انتشار: 13:09 - 08 دی 1398 - کد خبر: ۵۸۰۹۹۹

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان، انتخاب سینمای رسانه جشنواره فیلم فجر همواره در ادوار گذشته مورد بحث و نظر بسیاری از منتقدین، خبرنگاران و اهالی رسانه بوده است، شاید یکی از مهمترین دلایل بحث و نظر در قبال این موضوع اهمیت ویژه‌ای بوده که این جشنواره برای اهالی رسانه داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طی سال‌های گذشته جشنواره فیلم فجر تنها دو مقصد یعنی پردیس سینمایی ملت و برج میلاد را به عنوان کاخ رسانه پیش روی خود دیده است، پردیس سینمایی ملت به عنوان کاخ رسانه طی ادوار گذشته میزبان منتقدین و خبرنگاران بوده است، این پردیس در نخستین سال میزبانی با مشکلات فراوانی روبرو بود اما در دوره پیشین جشنواره سعی بر برطرف کردن نواقص داشته است.

بیشتر بخوانید: برای آشنایی با ۳۵ فیلمی که راهی جشنواره فیلم فجر می‌شوند اینجا کلیک کنید

برج میلاد تهران نیز سابقه میزبانی از جشنواره فیلم فجر را داشته است، این مکان شاید از نگاه برخی، محیطی ایده آل‌تر برای برگزاری جشنواره است اما هیچگاه نتوانسته به صورت کامل میزبانی استاندارد برای مهمترین رویداد سینمایی کشور باشد، این مجموعه شاید از لحاظ زیرساخت مکان مناسب تری برای جشنواره فیلم فجر و برگزاری آن باشد، اما فاصله مکانی آن با نقاط مختلف شهر تهران همواره یکی از نقد‌های وارده بر برج میلاد بوده است.

پردیس سینمایی ملت در سال‌های گذشته میزبان جشنواره فیلم فجر بوده و مهمترین چالشی که پشت سر گذاشته پراکندگی خبرنگاران در تعداد طبقات این محل است، به نوعی که اکثریت خبرنگاران در طبقات مختلف این مجموعه برای پیدا کردن سوژه خبری در رفت و آمد بوده و به طور معمول خستگی بیش از حدی را در فواصل بین طبقات تحمل می‌کنند.

نبود پارکینگ مناسب نیز دیگر مشکل اصلی پردیس ملت برای میزبانی از جشنواره فیلم فجر بوده، مشکلی که هر چند نسبتاً مرتفع شده اما باز هم در بسیاری از موارد با کمبود ظرفیت روبرو بوده است، این در حالی است که بسیاری از خودرو‌های اهالی رسانه طی سال گذشته در حاشیه پارک ملت و نه در محیطی مختص به پارکینگ پارک شدند.

مشکل دیگر پردیس ملت برای میزبانی از اهالی رسانه عدم حضور همیشگی هنرمندان در این مکان است، بسیاری از هنرمندان طی ادوار پیشین راهی برج میلاد شده و در اکثریت مواقع این محل مملو از حضور عوامل سینمایی بود، عواملی که به طبع بستر خوبی برای فعالیت اهالی رسانه پدید می‌آوردند. اما در دوره های برگزاری فجر در پردیس ملت این حضور به شدت کمرنگ شد تا جایی که هنرمندان تنها در شب اکران اثرشان در این پردیس حضور می‌یافتند. 

جداسازی هنرمندان از خبرنگاران و اهالی رسانه به دلیل نبود ظرفیت مناسب پردیس ملت طی سال‌های گذشته و سوق دادن آنها به پردیس چارسو و باغ کتاب دلیل دیگری بوده تا همواره خبرنگاران و منتقدان از برگزاری جشنواره فیلم فجر در پردیس سینمایی ملت گلایه داشته باشند. 

البته پردیس ملت در زیرساخت‌های مربوط به محل عکاسی بازیگران موسوم به فرش قرمز نیز با مشکلات فراوانی روبرو بوده و همواره ازدحام نسبتاً زیادی از عکاسان در محلی محدود باعث بروز ناراحتی‌های بسیاری برای هنرمندان و عکاسان شده است. اتفاقی که طی سال‌های گذشته در محل برگزاری نشست خبری نیز به وضوح به چشم می‌خورد. البته نباید فراموش کرد که در این مورد برج میلاد نیز مشکلات فراوانی داشته و به طور معمول در زمان برگزاری نشست‌های مهم خبری جای کافی برای خبرنگاران و عکاسان نبوده است. 

سی و هشتمین جشنواره فیلم فجر در راه است، امسال سینمای میزبان اهالی رسانه طی نظرسنجی معرفی می‌گردد و از میان دو گزینه مطرح شده بالاخره یکی میزبانی این دوره را بر عهده خواهد گرفت، اما همواره این سوال در ذهن مخاطبان، اصحاب رسانه و هنرمندان سینما مطرح می‌شود که جشنواره فیلم فجر که سی و هشتمین دوره خود را پشت سر می‌گذارد چرا نباید بعد از طی این تعداد دوره همچنان محلی دائمی برای برگزاری نداشته باشد؟.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: جشنواره فیلم فجر اخبار سینما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۸۸۳۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اردبیل هفته آینده میزبان جشنواره هنرهای نمایشی خواهد بود

به گزارش خبرنگار مهر، ملیحه ملک‌زاده‌فرد بعد از ظهر سه‌شنبه در جمع خبرنگاران از رقابت ۸ اثر نمایشی در مرحله استانی نوزدهمین جشنواره ملی هنرهای نمایشی کودکان و نوجوانان اظهار کرد: این مرحله از جشنواره در استان اردبیل با شعار «این صحنه خانه ماست»، از ۲۲ تا ۲۳ اردیبهشت‌ماه امسال در سالن استاد جعفر ابراهیمی (شاهد) کانون برگزار می‌شود.

وی توجه به نامداران، امیدآفرینی، آئین‌های بومی، سنتی، مذهبی، طنز، محیط‌زیست و آزاد را از موضوعات این جشنواره عنوان کرد و افزود: با انتشار فراخوان این جشنواره در آذرماه سال گذشته، ۱۵ متن نمایشی به دبیرخانه استانی ارسال شد که از این میان هشت اثر در بخش‌های صحنه‌ای، عروسکی و ترکیبی به روی صحنه می‌روند.

مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان اردبیل با بیان اینکه ۳ منتخب این رویداد هنری به مرحله کشوری جشنواره راه پیدا خواهند کرد، ادامه داد: عمومی‌سازی و مردمی‌سازی نمایش در جامعه از اهداف این جشنواره است.

ملک‌زاده فرد خاطرنشان کرد: کانون پرورش فکری ضمن حمایت از تولیدات نمایشی، آماده همکاری با گروه‌های مختلف هنری در جهت ارتقای ظرفیت نمایش به‌عنوان یک رویکرد فراگیر تربیتی در جامعه است.

وی اضافه کرد: حضور در این جشنواره برای عموم مردم آزاد است و والدین نیز می‌توانند در کنار فرزندان خود از تماشای آثار نمایشی این جشنواره لذت ببرند.

کد خبر 6099491

دیگر خبرها

  • کلانتری: دانشجویان هسته‌های مقاومت را در بطن آمریکا شکل دادند + فیلم
  • اردبیل هفته آینده میزبان جشنواره هنرهای نمایشی خواهد بود
  • واحد پردیس به جمع میزبانان جشنواره امامت و مهدویت پیوست
  • سمنان میزبان جشنواره «تاسکا» شد
  • باغ کتاب میزبان جشنواره ملی فیلم اقوام ایرانی شد
  • در جنگ نابرابر رسانه‌ای قرار داریم/ دانشجویان نشریات دانشجویی، خط قرمزها را کنار بگذارند
  • تهران و قم میزبان همایش دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین شدند
  • تهران و قم میزبان همایش دین‌، فرهنگ و رسانه‌های نوین شدند
  • محلات میزبان جشنواره منطقه‌ای تئاتر خیابانی
  • یاسوج میزبان هشتمین جشنواره ملی فرهنگ عشایر ایران زمین