Web Analytics Made Easy - Statcounter

روز نخست جشنواره فیلم فجر در برج میلاد تهران با ناهماهنگی‌های فراوانی روبرو بود، هرچند اکران آثار و نشست‌های خبری در زمان مقرر برگزار می‌شد اما این میزبان امسال هیچ برنامه مشخصی برای رفاه اهالی رسانه در نظر نگرفته بود. 

خبرگزاری میزان - نخستین روز از سی و نهمین جشنواره فیلم فجر در برج میلاد تهران موسوم به کاخ رسانه میزبان دو فیلم سینمایی «رمانتیسم عماد و طوبا» به کارگردانی «کاوه صباغ زاده» و فیلم سینمایی «بی‌همه چیز» به کارگردانی «محسن قرایی» بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

روز نخست جشنواره فیلم فجر در برج میلاد تهران با ناهماهنگی‌های فراوانی روبرو بود، هرچند اکران آثار و نشست‌های خبری در زمان مقرر برگزار می‌شد اما این میزبان امسال هیچ برنامه مشخصی برای رفاه اهالی رسانه در نظر نگرفته بود. 

بیشتر بخوانید: برای مشاهده آخرین اخبار از جشنواره فیلم فجر اینجا کلیک کنید شیوه بلیت‌فروشی سینما‌های مردمی در جشنواره فیلم فجر ۳۹ اعلام شد برای دریافت برنامه کلیه سینماهای مردمی اینجا کلیک کنید

***پروتکل‌های که سلیقه‌ای رعایت می‌شود

بین مترو به عنوان تنها دسترسی عمومی به برج میلاد و مرکز همایش‌های آن مسیری طولانی برای خبرنگاران بود، مسیری که متاسفانه هیچگونه خودرویی برای حمل و نقل اهالی خبر در آن تعبیه نشده بود. 

***میزبانی ضعیف برج میلاد از اهالی رسانه

نکته نگران کننده در روز نخست برج میلاد اما محل اسکان خبرنگاران بود، خبرنگارانی که برای دسترسی به پریز برق و فعالیت باید در محوطه لابی سرگردان می شدند، محل اسکان اهالی رسانه تنها چند میز بود که به یکدیگر وصل شده و هیچ امکاناتی اعم از کامپیوتر روی آنها قرار گرفته نشده بود. 

با تمام شرایط موجود فیلم سینمایی «رمانتیسم عماد و طوبی» در اولین سانس اکران شد، فیلمی که باعث شد بسیاری از خبرنگاران در میانه های آن سالن سینما را ترک کنند، اثری که با بازتاب های منفی روبرو شد، این در حالی است که فیلم قبلی «کاوه صباغ زاده» با نقدهای خوبی روبرو شده بود و مشخص نیست دومین فیلمش چگونه با کیفیت موجود راهی جشنواره فیلم فجر شده است. 

***جای خالی علی انصاریان در برج میلاد به دلیل ابتلا به کرونا

از جمله حواشی اکران فیلم سینمایی «رمانتیسم عماد و طوبی» جای خالی محسوس علی انصاریان بود، بازیگری که مدتی است به دلیل ابتلا شدید به بیماری کرونا در بخش مراقبت های ویژه بستری است، همین غیبت باعث شد در بخش های مختلف نشست خبری این فیلم عوامل جای وی را خالی کنند. 

از دیگر نکات اکران اولین فیلم جشنواره فیلم فجر به حضور کمرنگ و کوتاه مدت سارا بهرامی می توان اشاره کرد، وی تنها در مراسم فوتوکال شرکت کرد و سریعا سالن برج میلاد را ترک کرد. 

***اکران پربازیگرترین فیلم جشنواره بدون حضور دو چهره اصلی

نوبت به اکران دومین فیلم از روز نخست جشنواره فیلم فجر رسید، یکی از پربازیگرترین آثاری که انتظارات فراوانی را به همراه داشت، فیلم سینمایی «بی همه چیز» به کارگردانی محسن قرایی در سانس دوم اکران شد و نسبت به فیلم اول بازخوردهای بهتری به همراه داشت. 

البته این فیلم هم از نظر اکثریت اهالی رسانه شانس چندانی برای حضور در بخش های مختلف نامزدی جشنواره فیلم فجر در دوره سی و نهم را دارا نیست، فیلمی که پرویز پرستویی نقش اول آن را ایفا می کند. 

«هادی حجازی فر» و «هدیه تهرانی» بزرگترین غایبان روز دوم جشنواره فیلم فجر بودند، هر دوی این بازیگران جزو نقشهای اصلی فیلم محسن قرایی بودند اما در کاخ رسانه حضور نیافتند، از سویی حضور پرویز پرستویی در کاخ رسانه هیجان فراوانی را برای عکاسان ایجاد کرده بود. 

***صندلی‌های خالی برج میلاد

نشست خبری این فیلم اما با ظرفیت نزدیک به یک پنجم طبقه همکف سالن همایش‌ها برگزار شد، به طور کلی استقبال اهالی خبر نسبت به روز نخست بسیار کمرنگ بود، استقبالی که البته مشخص نیست در صورت بیشتر بودن چگونه می توانست مدیریت شود. 

کار در سینماهای مردمی اما متفاوت از روز سرد و کسل کننده برج میلاد بود، استقبال تماشاگران از آثار نشان داد که مخاطبان سینما به شدت دلتنگ این هنر هستند، در میان تمامی آثار در اکران مردمی سه فیلم «ابلق» به کارگردانی «نرگس آبیار»، فیلم «بی همه چیز» محسن قرایی و فیلم سینمایی شیشلیک به کارگردانی محمدحسین مهدویان بالاترین آمار بلیت فروشی را به خود اختصاص داده بود. 

بر اساس آخرین آمار سینماهای مردمی تاکنون موفق به فروش بلیت شده اند که در شرایط فعلی بیماری کرونا برای خود یک نوع از رکورد محسوب می شود. 

حال جشنواره فیلم فجر در دوره سی و نهم وارد روز دوم شده است، باید دید برج میلاد تهران می تواند روز پرشورتر و از سویی کم نقص تر را سپری کند و یا همچون روز نخست تنها خستگی را بر تن اهالی رسانه باقی خواهد گذاشت. 

انتهای پیام/

برچسب ها: اخبار سینما جشنواره فیلم فجر

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: اینجا اخبار سینما جشنواره فیلم فجر جشنواره فیلم فجر برج میلاد تهران فیلم سینمایی برج میلاد اهالی رسانه محسن قرایی روز نخست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۷۱۵۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وقتی «محرمانه لس‌آنجلس» بالاتر از «پدرخوانده» قرار می ‌گیرد

همشهری آنلاین: تعداد فهرست‌های برترین‌های تاریخ سینما تقریبا به اندازه تعداد رسانه‌های معتبر است. اعتبار یک رسانه به نویسندگانش است، رسانه دیگر به قدمتش و یک رسانه هم به گستره وسیع مخاطبانش. وب‌سایت «راتن تومیتوز» (گوجه‌های گندیده) هم که نقدهای منتقدان و واکنش‌های آنلاین تماشاگران به فیلم‌ها و سریال‌ها را گردآوری می‌کند، فهرستی از ۳۰۰ فیلم برتر همه ادوار دارد که توسط منتقدان مورد تایید این وب‌سایت و کاربرانش انتخاب شده‌اند. ۱۰ فیلم نخست این فهرست صلاحیت منتقدان مورد تایید این وب‌سایت و جدیت کاربرانش را کاملا عیان می‌کند.

۱. محرمانه لس آنجلس (کرتیس هنسن، ۱۹۹۷)

نئونوآری معمایی که سیاهی و تباهی رسوخ کرده در جان و روح شهر و آدم‌هایش را در نهایت استادی به تصویر می‌کشد و گروه بازیگران نامدارش از جمله راسل کرو، کوین اسپیسی، گای پیرس، جیمز کرامول، دنی دویتو، دیوید استراترن و کیم بیسینگر یکی از بهترین نقش‌آفرینی‌های‌شان را در آن به نمایش گذاشتند.

۲. پدرخوانده (فرانسیس فورد کاپولا، ۱۹۷۲)

هرچه زمان می‌گذرد، بر تعداد طرفداران و عشاق این شاهکار فرانسیس فورد کاپولا افزوده می‌شود. نسل‌های جدید از دیدنش شگفت‌زده می‌شوند و نسل‌های قدیمی‌تر با تماشای آن یاد روزهایی می‌افتند که سینما بهتر از امروز بود. اپرای گنگستری کاپولا به شیوه‌ای چشم‌نواز و مسحورکننده داستان یک خانواده گنگستر را روایت می‌کند.

۳. کازابلانکا (مایکل کورتیز، ۱۹۴۲)

مخالفانش آن را عاشقانه‌ای آبکی می‌دانند و دوستدارانش یکی از بهترین عاشقانه‌های تاریخ سینما را به نامش سند زده‌اند. در هر صورت نمی‌شود انکار کرد که فیلم مغناطیسی دارد که تماشاگرش را از اول تا آخر با خود همراه می‌کند و از رابطه ریک (همفری بوگارت) و الزا (اینگرید برگمن) الگویی ازلی و ابدی برای فداکاری عاشاقانه می‌سازد.

۴. هفت سامورایی (آکیرا کوروساوا، ‌۱۹۵۴)

درامی حماسی که فقط داستانش حماسی نیست. ماجرای نوشتن فیلمنامه، ساخت و اکرانش هم به اندازه داستان خود فیلم حماسی و شورانگیز است. این فیلم صرفا مواجهه گروهی سامورایی با گروهی راهزن نیست. در پس پیرنگ ساده آن داستان واژگونی نظامی طبقاتی نهفته است که با جسارت به خرج دادن تعدادی کشاورز و فداکاری ۷ سامورایی ممکن می‌شود.

۵. انگل (بونگ جون هو، ۲۰۱۹)

داستان شکاف میان فقرا و اغنیا دستمایه فیلم‌های فراوانی بوده و تعابیر و تفاسیر سیاسی و اجتماعی گوناگونی از این آثار شده است؛ ‌اما احتمالا کمتر فیلمی مثل «انگل» توانسته با داستانی هیجان‌انگیز و سرگرم‌کننده یکی از دیرپاترین اشکال فرادستی و فرودستی انسان را به نقد بکشد. استقبالی که ظرف این چند سال از فیلم شده بیشتر از کیفیت فیلم گویای وضع کنونی جهان و آگاهی انسان امروزی به ساختارهای اقتصادی ناعادلانه آن است.

۶. فهرست شیندلر (استیون اسپیلبرگ، ۱۹۹۳)

سال ۲۰۲۳ که «منطقه مورد علاقه» جاناتان گلیزر به نمایش درآمد، در اغلب نقدها به مفهوم «ابتذال (پیش‌پاافتادگی) شر» برای توضیح و تفسیر آن استناد شد. اما درست ۳۰ سال قبل، اسپیلبرگ در «فهرست شیندلر» نشان داد تنها راه مقابله با هر شر و اهریمنی بر صدر نشاندن انسان فارغ از هر نوع تعصب و افراطی‌گری است.

۷. تاپ گان: ماوریک (جوزف کوشینسکی، ۲۰۲۳)

نه آنقدر زمانی از اکران فیلم گذشته که صلاحیت ورود به جمع برترین‌های تاریخ سینما را پیدا کرده باشد، و نه واقعا خود فیلم از چنان کیفیتی برخوردار است که حضورش در جایگاه هفتم ۱۰ فیلم برتر تاریخ سینما مایه تحیر نشود. جز طراحی صحنه‌های اکشن فیلم که در میان فیلم‌های زیرژانر نبرد هوایی واقعا درخشان است، مهم‌ترین امتیاز فیلم حضور تام کروز است.

۸. داستان اسباب بازی ۲ (جان لستر، ۱۹۹۹)

وودی و باز لایتر ۴ سال بعد از موفقیت قسمت نخست این فیلم برگشتند و توانستند با داستانی جذاب موفقیتی بیش از قسمت اول در گیشه کسب کنند. در قسمت دوم، ماجراجویی عروسک‌ها ابعاد وسیع‌تری پیدا می‌کند و مفاهیمی مثل دوستی و ازخودگذشتگی با تاروپود داستان عجین می‌شود.

۹. محله چینی‌ها (رومن پولانسکی، ۱۹۷۴)

جیک گیتس (جک نیکلسون)، کارآگاه خصوصی لس آنجلسی که متخصص افشای خیانت‌های زناشویی است، توسط زنی استخدام می‌شود تا پرده از راز خیانت شوهرش بردارد، اما هرچه ماجرا پیش می‌رود، داستان ابعاد پیچیده‌تری پیدا می‌کند و خیانت بزرگ‌تری از سوی سیاسیون به مردم و نسل آینده افشا می‌شود.

۱۰. در بارانداز (الیا کازان، ۱۹۵۴)

فیلم ۸ اسکار اصلی را برای خود کرد، اما بزرگترین میراثش شمایل مرد جوان یاغی و سرکشی است که تاریخ بازیگری را به قبل و بعد از خودش دو نیم می‌کند. مارلون براندو در نقش تری مالوی استانداردهای جدیدی برای جوان‌اول‌های مرد سینما خلق کرد: سرکش، ناسازگار، بدقلق و در عین حال دل‌نازک و از نظر روحی شکننده.

کد خبر 849738 منبع: همشهری آنلاین برچسب‌ها سینمای جهان کارگردانان سینمای جهان مجله سينماى جهان بازیگران سینما و تلویزیون جهان

دیگر خبرها

  • برپایی ویژه‌ برنامه‌های «در مسیر بهشت» هم‌زمان با میلاد امام‌رضا(ع)
  • استقبال قمی ها ازرییس جمهور درمسیر چهاراه شهدا تا حرم بانوی کرامت
  • جشن روز دختر در قالب پویش «آینده شبیه توست»
  • برگزاری «پویش آینده شبیه توست» در پایتخت به مناسبت روز دختر
  • ۳۰۰ برنامه ویژه دهه کرامت در کرمانشاه اجرا می‌شود
  • اجرای پویش «آینده شبیه توست» ویژه دختران پایتخت
  • وقتی «محرمانه لس‌آنجلس» بالاتر از «پدرخوانده» قرار می ‌گیرد
  • استقبال از «گارفیلد» در اولین هفته فروش/ یک فیلم خانوادگی
  • حضور مخرب هوش مصنوعی در سینما/ به جوانان اعتماد کنیم
  • گروه محوری را در دستور کار این دوره از جشنواره تئاتر مردمی بچه‌های مسجد قرار دادیم